Caloripedia

Indicele de masa corporala

Indexul de Masa Corporala este o modalitate de a masura grasimea din corp, in functie de greutate si inaltime si se aplica atat femeilor cat si barbatilor.

Rata metabolica bazala

Indica numarul de calorii ars de catre organism in stare de repaos. In functie de acest indicator si de nivelul de activitate fizica, poti calcula Necesarul Zilnic de Calorii.

Necesarul zilnic de calorii

Acest indicator foloseste Rata Metabolica Bazala si factorul corespunzator nivelului de activitate fizica, pentru a determina necesarul zilnic de calorii al organismului.

Raportul talie-solduri

Este un instrument important pentru determinarea riscului general de imbolnavire. O greutate mai mare acumulata in jurul taliei poate favoriza aparitia anumitor boli.

Procentul de grasime din corp

Afla care este procentul de grasime din organismul tau si daca te afli in marja valorilor considerate ca sanatoase.

CaloriPedia alimentelor

Te intereseaza numarul de calorii al unui anumit aliment? Aici gasesti informatii despre continutul caloric al celor mai importante alimente.

Planificarea meselor zilnice

Configureaza-ti masa ideala si afla cate calorii contine, inainte de a fi prea tarziu! Planifica-ti alimentatia cu produsele preferate si evita monotonia acelorasi preparate in fiecare zi!

Exercitii fizice si calorii

Stii cate calorii poti arde prin practicarea anumitor sporturi si exercitii fizice? Caloripedia iti ofera lista completa.

Dietele Caloripedia

Vezi cele mai eficiente diete, direct de la ceilalti membri Caloripedia! Alege dieta care ti se potriveste si afla toate detaliile de la cei care au incercat-o!

Partener media: Consomo Administrare flota auto Free Fleet Management Software