Caloripedia.ro - Manager de nutritie

Caloripedia

Termeni si conditii

Termeni Generali

Site-ul www.Caloripedia.ro , denumit in continuare 'Site', este creat, administrat si se afla in proprietatea SC Immaginet Brander SRL, adresa: Sos. Oltenitei nr.103, sect. 4, Bucuresti, contact: office@caloripedia.ro.

Termenii 'Caloripedia.ro', 'Caloripedia', 'Site-ul', 'noi' reprezinta compania Immaginet Brander SRL si serviciile oferite de catre aceasta prin intermediul Site-ului www.caloripedia.ro.

Termenul 'Utilizator' desemneaza toate persoanele, fie ele fizice sau juridice, care acceseaza Site-ul www.caloripedia.ro, indiferent de scopul accesarii.
Descrierea Serviciului Caloripedia.ro
Caloripedia.ro este un Site care ofera informatii despre nutritie si aplicatii de control si evaluare a cantitatii si a valorii calorice pentru alimentele consumate. Este dedicat persoanelor interesate de diete sau de mentinerea unui regim de viata sanatos. Pentru a avea acces la intreg continutul al Site-ului, este necesara creearea unui cont de Utilizator.

Utilizatorii inregistrati beneficiaza de: un profil personal, un Jurnal zilnic de calorii, Calcularea Indicelui de masa corporala si a numarului de calorii pierdute prin exercitii fizice, Rapoarte de monitorizare Caloripedia, accesul gratuit pe Forum etc.

Caloripedia.ro are dreptul de a dezvolta noi aplicatii in cadrul Site-ului. Lansarea de aplicatii care presupun accesul tertilor inregistrati pe site la profilele personale ale Utilizatorilor inregistrati pe Caloripedia.ro vor fi facute publice în cadrul Site-ului.

Caloripedia.ro are dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document de Termeni si Conditii.

Folosirea in continuare a serviciilor şi informatiilor continute de Caloripedia.ro este echivalenta cu acceptarea prezentului document de Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate aici, va rugam sa renuntati la folosirea serviciilor Site-ului Caloripedia.ro.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi modificari aduse la continutul prezentului document, va rugam sa il recititi periodic. Utilizatorii inregistrați pe site-ul Caloripedia.ro vor fi notificati de fiecare data cand se vor aduce modificari la prezentul document.
Materialele si informatiile disponibile prin intermediul Site-ului
Continutul si design-ul Site-ului, precum si orice alt material ce are legătura cu Site-ul Caloripedia.ro (articole, newsletter etc.) vor fi denumite in continuarea prezentului document ca si 'continut site'. Continutul Site-ului apartine in totalitate lui Caloripedia.ro si colaboratorilor sai (in afara continutului asupra caruia exista drept de autor detinut de catre terti) şi este protejat de legislatia in vigoare referitoare la proprietatea intelectuala.

Nu puteti reproduce, utiliza sau permite unei alte persoane sa reproduca si/sau utilizeze informatii din continutul site-ului, fara a detine un acord in scris in acest sens din partea site-ului Caloripedia.ro.

Utilizatorii inregistratii pe Site sunt in totalitate responsabili pentru toate informatiile completate in cadrul profilului personal, fotografii, comunicarile catre alti Utilizatori ai Site-ului (denumite generic în continuare 'conținut personal') si sunt responsabili pentru trimiterea si/sau impartirea continutului personal cu alti Utilizatori(denumite in continuare 'a posta'). In momentul in care postati continut personal, declarati faptul ca detineti acel continut personal si ca oferiti Site-ului Caloripedia.ro dreptul neexclusiv de a folosi, modifica, afisa, publica si distribui continutul respectiv in orice forma, pentru o perioada nelimitata de timp.

Prin prezentul document ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca Site-ul Caloripedia.ro are dreptul, dar nu este obligat, sa verifice continutul personal si sa stearga sau inlature definitiv orice continut personal sau continut al Site-ului, fara a trimite o notificare in prealabil. Prin prezentul document, garantati ca publicarea continutului personal in cadrul Site-ului nu violeaza niciun fel de drept al oricarei persoane fizice sau juridice.

In momentul in care postați pe Site-ul Caloripedia.ro, sunteti de acord cu faptul ca Site-ul va face copii dupa intreg continutul personal. Utilizatorii Site-ului au dreptul de a sterge oricand doresc informatii din continutul personal. Prin prezentul document ati luat la cunostința faptul ca Caloripedia.ro poate retine copii ale continutului personal postat de catre Utilizatori.

Postarea de catre Dvs. a oricarui tip de continut asupra caruia nu detineti drepturi de autor sau orice alte drepturi referitoarea la postarea sa pe o pagina de internet publica presupune suportarea de catre Dvs. si numai de catre Dvs. a prejudiciilor cauzate detinatorilor drepturilor respective, Site-ului Caloripedia.ro, colaboratorilor nostri, subcontractorilor nostri si clienților acestora. Ati luat la cunostința ca sunteti obligat sa platiti orice drepturi de autor, taxe sau sume de bani datorate oricarei persoane, ca urmare a postarii in cadrul Site-ului de continut personal ce incalca drepturile persoanei respective.
Utilizarea contintului site-ului Caloripedia.ro
Puteti copia sau tipari continutul Site-ului doar pentru uzul Dvs. personal și fara intentii comerciale. Orice alta forma de copiere si/sau reproducere a continutului Site-ului, indiferent daca este efectuata in scop comercial sau necomercial este interzisa si poate face obiectul legislatiei in vigoare.

Fara a avea un acord in scris din partea Site-ului Caloripedia.ro, va este interzis sa:

Publicati, reproduceti, copiati, transmiteti sau transferati continutul site-ului (in forma in care se regaseste pe site sau in forme modificate) catre orice mediu de comunicare sau de stocare a informatiei: publicatii tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.;

Indepartati posibile insemne care certifica dreptul de autor al lui Caloripedia.ro asupra continutului Site-ului.

Orice utilizare a continutului site-ului ce nu este mentionata expres in prezentul document este interzisa. Pentru a utiliza continutul Site-ului in alte moduri decat cele mentionate expres in prezentul document, va rugam sa ne contactati la office@caloripedia.ro.
Securitatea informatiei
Accesul la informatiile personale ale Utilizatorilor Caloripedia.ro este securizat printr-o parola personala, strict confidentiala, care nu este divulgata tertilor. Pentru a proteja informatiile voastre, efectuam periodic verificari ale server-ului si ale sistemului si folosim tehnologii de protectie a datelor avansate, menite sa preintampine eventuale probleme. Pentru securitatea informatiilor personale avem nevoie si de angajamentul voastru, de a nu va divulga datele de autentificare pe Site. Va recomandam astfel sa nu dezvaluiti nimanui datele Dvs. de acces la contul personal de pe Caloripedia.ro.

Cateva sfaturi pentru a va proteja conținutul personal fata de persoane neautorizate:

Nu dezvaluiti nimanui numele de utilizator si parola asociate contului Dvs. de pe Caloripedia.ro;

In cazul in care accesati site-ul dintr-o retea publica de calculatoare (sala de internet, serviciu etc.) va rugam sa folosiți opțiunea de Iesire din Cont, prezenta in dreapta sus a site-ului;

Inchideti fereastra browser-ului dupa ce ati finalizat o sesiune de navigare in site-ul Caloripedia.ro.

Comunicarea in cadrul Site-ului

Adresele voastre de e-mail nu sunt facute publice catre alti Utilizatori ai site-ului. Comunicarea cu acestia are loc exclusiv prin intermediul sistemului de Forum(forum.caloripedia.ro) al Site-ului Caloripedia.ro.
Termeni si conditii de utilizare Forum Caloripedia(forum.caloripedia.ro)
Inregistrarea pe forum este gratuita si se realizeaza automat la activarea contului de Utilizator Caloripedia. Continutul acestui forum este protejat de legile dreptului de autor si nu poate sa fie publicaț, reprodus, copiaț, transmis sau transferaț fara acordul expres in scris al proprietarului Caloripedia.ro

Fara a avea un acord in scris din partea Site-ului Caloripedia.ro, va este interzis :

Postarea de mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente si care incalca dreptul de autor;

Publicarea de materiale promotionale care contin referiri la un anumit produs sau serviciu, atat in corpul mesajului publicat cat si in datele ce apartin profilului(semnatura sau fotografie profil utilizator). De asemenea, se interzice postarea de informatii confidentiale cu scopul de a afecta pretul, imaginea, integritatea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu;

Crearea si gestionarea de catre un utilizator a mai mult de un cont. In caz contrar, Caloripedia isi rezerva dreptul de suspendare definitiva conturilor secundare (definite in continuare generic ‘conturi clona’) si o suspendare de 30 de zile a contului principal;

Adoptarea unui comportament nepotrivit sau ofensator fata de membrii forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecent. Un comportament civilizat impune combaterea si judecarea ideilor exprimate anterior si nu a utilizatorilor;

Postarea de mesaje care nu au legatura cu subiectul in cauza. Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge respectivele postari si a trimite un avertisment catre creatorii lor;

Postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare;

Folosirea abuziva a iconitelor animate in mesajele sau redactarea lor exclusiv din astfel de caractere. De asemenea, se interzice scrierea cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc.

Site-ul Caloripedia.ro isi rezerva dreptul de a monitoriza, sterge, muta, modifica mesaje transmise in cadrul Forumului sau de a limita sau interzice accesul anumitor Utilizatori. Aceste masuri nu vor fi luate de catre Caloripedia.ro decat in cazul in care nu se respecta prevederile legale sau termenii si conditiile de folosire a Site-ului.

Moderatorii( reprezentanti Caloripedia.ro) au dreptul sa stearga orice mesaj care nu are legatura cu subiectul in cauza, sa modifice orice text care contine iconite animate si sa il atentioneze pe Utilizator respectiv, sa elimine orice material postat ce contine reclame de orice fel (reclama – afisarea de link-uri ce nu sunt utile, postarea de denumiri de firme fara o legatura directa cu subiectul in discutie, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma etc).


 


Modificari in cadrul site-ului
Caloripedia.ro are libertatea de a aduce modificari, imbunatatiri la continutul Site-ului si de a suspenda, sterge sau limita accesul Utilizatorilor la anumite portiuni din continutul sau. In acest caz, Caloripedia.ro nu este obligat sa notifice actiunile aferente acestor situatii, nu este obligat sa ofere o motivatie pentru demersul efectuat.
Acord de confidentialitate
Informatiile pe care le furnizati in cadrul Site-ului Caloripedia.ro se supun termenilor mentionati in Acordul de Confidentialitate.


Suspendarea accesului
Caloripedia.ro poate sa suspende temporar sau sa opreasca definitiv accesul utilizatorilor la contul de pe Site, in cazul in care continutul personal al utilizatorului si/sau postarile sale in cadrul Site-ului contravin cu politica Site-ului si/sau cu legislatia in vigoare. In acest caz, Caloripedia.ro nu este obligat sa notifice actiunea de suspendare sau oprire a accesului la contul personal si nu este obligat sa ofere o motivatie pentru demersul efectuat.
Limitarea raspunderii
Caloripedia.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Caloripedia.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Formulele folosite pentru determinarea necesarului sau consumului de calorii se aplica persoanelor adulte si sanatoase. Caloripedia.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra consecintelor pe care acest Site le poatea avea asupra starii de sanatate a Utilizatorilor. Recomandam consultarea medicul nutrtionist inainte de aplicarea unei diete.

Cu toate acestea, Caloripedia.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, utilizatorii Site-ului sunt de acord sa elibereze de raspundere pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, Caloripedia.ro este achitata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Caloripedia.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare etc.


Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.


 


Partener media: Consomo Administrare flota auto Free Fleet Management Software